Yannick Antoine

Hydra neopreen droogpak

Het Hydra Neopreen Droogpak is ontworpen met koudwateravonturen in gedachten.

€1249

Meer info
  • Male wearing Fourth Element Hydra Drysuit
  • Chest shot of Fourth Element Hydra Drysuit
  • Zipper shot of Fourth Element Hydra Drysuit
  • Boots shot of Fourth Element Hydra Drysuit

01 Beschrijving

Het Hydra Neopreen Droogpak is ontworpen met koudwateravonturen in gedachten. Met een nauwsluitende, gestroomlijnde stijl is de Hydra warm en flexibel. High Density Neopreen (HDN) wordt gebruikt in kritieke gebieden in het hele pak. Gecomprimeerd van 7 mm tot 4 mm, combineert HDN de thermische bescherming van neopreen met een grotere consistentie van het drijfvermogen tijdens de duik. HDN is aan de buitenkant gelamineerd met slijtvaste stof voor uitstekende slijtvastheid, en gladdere voeringen aan de binnenkant om het comfort te vergroten en het aantrekken te vergemakkelijken.

Supratex-voeringen beschermen kritieke slijtageplekken in het kruis en de oksels zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Delen van het pak die normaal worden blootgesteld aan extra slijtage, zoals schouders, taille en knieën, hebben een stoere Durawear-print.

Naden zijn gesmolten en blindgestikt voordat ze aan de binnenkant worden getapet en externe plasmanaden voorkomen slijtage door uw apparatuur of omgeving.

Mobiliteit is vaak de afweging bij het kiezen van neopreen droogpakken. De Hydra maximaliseert deze mobiliteit met inzetstukken onder de oksels en dezelfde composiet YKK-droogrits die wordt gebruikt in het Argonaut-droogpak, dat veel flexibeler en lichter is dan de traditionele messing ritsen. Onze ervaring heeft geleerd dat deze ritssluitingen, als ze goed worden onderhouden, langdurige, uitstekende prestaties zullen geven.

Onze 4 mm gecomprimeerde neopreen dryboots zijn standaard gemonteerd. Met dubbellaagse versteviging, goede grip en ons ergonomische voetbed zijn deze laarzen comfortabel en betrouwbaar.

Uitgerust met Apollo Bio-Dry inflator en deflator, maakt de specificatie van dit pak het uw ideale metgezel voor vele koudwateravonturen. De Hydra wordt geleverd met een Hydpro Smooth Pro lagedrukslang. Deze gevlochten slang is omhuld met een polyurethaancoating die zorgt voor lage wrijving, flexibiliteit en uitstekende duurzaamheid, zelfs bij lage temperaturen.

02 Specificaties

- 4 mm HDN-stof
- Slijtvaste buitenvoering voor duurzaamheid
- Gladde binnenvoering voor comfort
Nauwsluitend, gestroomlijnd ontwerp om luchtbeheer te minimaliseren en mobiliteit te maximaliseren
- Nekafdichting van neopreen voor duurzaamheid en extra warmte
- Kritieke delen van het harnas in het kruis en de oksels worden beschermd door Supratex-voeringen
- Durawear-print beschermt belangrijke gebieden, waaronder taille en schouders
- Plastic YKK-ritssluiting minimaliseert het volume en het gewicht en zorgt voor maximale bewegingsvrijheid
- Samengevoegde, blindgestikte en getapete naden
- Plasma-naden op de romp beschermen de naden tegen slijtage veroorzaakt door apparatuur
- Garantiebescherming

Opzoek naar andere Fourth Element producten?

Niet elk product staat op deze website. Neem contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden.